Balsamico azijn “Matilde”

29.95

Acetaia Paltrinieri produceertAceto Balsamico di Modena IGP  “Matilde” op ambachtelijke wijze.

Er worden voor deze balsamico azijn enkel Trebbiano druiven en wijnazijn gebruikt.

Eerst worden de geperste druiven boven een zacht vuur verwarmd. Daarna wordt wijnazijn toegevoegd. Vervolgens wordt de balsamico azijn opgeslagen in houten vaten. Deze vaten verschillen onderling in grootte.

Op deze manier wordt het bijzondere aroma en smaak van balsamico azijn verkregen.

Acetaia Paltrinieri laat de balsamico azijn “Matilde” 10 jaar rijpen. Dit kwaliteitsproduct wordt na 10 jaar ietwat stroperig. Je kan het niet alleen bij pittige, maar ook bij zoete gerechten gebruiken.

Probeer ook eens bij verse, gekookte of gegrilde groenten, mozzarella, salades, vis of vlees.

Inhoud: 250 ml

Aantal
Categorie:

Delen:

Merk

Paltrinieri

Acetaia Paltinieri is opgericht in 1845 in de buurt van Modena. Generatie op generatie is een schat van ervaring doorgegeven voor de productie van kwalitatieve balsamico azijn. Vandaag maakt Guido Paltinieri nog steeds balsamico azijn van de Trebbiano en Lambruscodruiven van de wijnranken van het domein. Op de authentieke manier in een duizendtal vaten.
Gewicht500 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Balsamico azijn “Matilde””

X