Colomba

Zondag 20 april is het Pasen.

Italianen vieren het Paasfeest met Colomba, het traditioneel Italiaans paasgebak. Deze zoete cake wordt gebakken in een papieren vorm, die een duif voorstelt. Colomba is het Italiaanse woord voor duif.

De colomba tradizionale is de klassieke versie met geconfijte stukjes sinaasappel. Vervolgens zijn er ook een aantal smakelijke variaties met chocolade, pistache crème , glazuur van hazelnoten en amandelen.

Of misschien ben je wel fan van de opmerkelijke Italiaanse paaseieren. 

italiaans paasei-chocolade-fondant-la perla di torino
Paasei “Puro Nero”
24.95
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
La Perla Pistacchio
18.9526.90
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
italiaanse colomba pandorata - la perla di torino - pasen - pasqua
Colomba La Pandorata
14.3019.95
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
italiaanse zoetigheden-colomba -pasen
Colomba sinaasappel en chocolade
14.3019.95
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
italiaanse zoetigheden-colomba-pasen-perla di torino
Colomba Tradizionale
11.3015.50
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Contact