Regina Paola – Zandstraat 51 – B-9170  St-Pauwels
BTW BE 0502.540.568
tel 00 32 475 87 30 53
e-mail : info@reginapaola.be

Welkom in de webshop van Regina Paola. In deze winkel vind je alle producten die Regina Paola online verkoopt.


Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe werkt de webshop van Regina Paola?

In de Regina Paola-webshop winkel je net als in een gewone winkel. Je kan de door jou gewenste artikelen bekijken en in het winkelmandje plaatsen door op de button “Toevoegen aan mandje” te klikken. Wanneer je alle gewenste artikelen hebt, kun je deze nog wijzigen in aantal of gewoon weer verwijderen. Daarna ga je naar “Akkoord en afrekenen”. In het volgende scherm kun je dan je contact- en adresgegevens invullen. Doe dit zorgvuldig want fouten in het leveringsadres zijn jouw verantwoordelijkheid. Kies vervolgens de gewenste betalingswijze en klik op “betalen en bestelling bevestigen”. De bestelling is op deze manier afgerond en de koopovereenkomst is gesloten. Regina Paola zal je bestelling behandelen en stuurt jou een mail ter bevestiging van de bestelling.

Verzendkosten

Verzendkosten staan vermeld op het bestelformulier tenzij anders vermeld bij de beschrijving van het product.

Leveringsvoorwaarden

Er worden enkel leveringen op adressen in België geaccepteerd.

De leveringstermijn bedraagt in de regel 5 werkdagen, te rekenen vanaf de bestelling (bij betaling met kredietkaart). De opgave van deze termijn is slechts indicatief.

Verantwoordelijkheid Regina Paola

Conform de wet op de handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van de verkoper. De klant is wel verantwoordelijk voor het nakijken van de ontvangen goederen.

Bij eventuele beschadiging kan terugbetaling of vervanging enkel geschieden na het onmiddellijk terugsturen bij ontvangst. Bij ondertekening van de ontvangstnota verklaart de klant genoegen te hebben genomen met de ontvangen goederen en zal terugbetaling of vervanging niet meer mogelijk zijn.

Herroeping aankoop

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

In voorkomend geval dienen de geleverde goederen in originele staat en onbeschadigde verpakking, door en voor rekening van de consument, binnen de 14 dagen na kennisgeving van het afzien van de aankoop te worden terugbezorgd aan Regina Paola op bovenstaand adres. Bij gebreke aan tijdige terugbezorging wordt de koop geacht definitief te zijn gesloten.  


Contact
Voor vragen over je bestelling, voor meer informatie over de produkten in de Regina Paola-webshop of voor problemen met het (technisch) functioneren van de webshop van Regina Paola,  kun je contact opnemen via 0475 87 30 53 of mailen naar info@reginapaola.be