Salie crème - Frantoio di Sant'Agata

4.50

Laat je verrassen door  de Crema di Salvia of  Salie crème van Frantoio Sant’Agata uit Ligurië!

Salie wordt veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Salie smaakt warm, kruidig en mild bitter.

Voor de bereiding gebruikt Frantoio Sant’Agata verse salie. Er worden extravergine olijfolie, wijnazijn en kruiden toegevoegd. Hierdoor wordt Crema di Salvia een smeuïge tapenade.

Je kan deze Crema di Salvia smeren op ciappe, een Ligurisch koekje. Deze Salie crème smaakt overheerlijk als aperitiefhapje.

Gewicht : 90 gr

Over Frantoio di Sant'Agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant 'Agata d'Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant' Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.

Specificaties

Over italiaanse antipasti

Regina Paola heeft een ruime keuze aan klassieke Italiaanse antipasti of lekkere Italiaanse aperitiefhapjes. Crème en tapenade, olijven, groenten in olijfolie, aperitiefkoekjes, ...

Contact