Carciofi alla Cafona

8.00

Carciofi alla Cafona is een specialiteit van Agnoni.

Volgens een oude traditie worden de hele rauwe artisjokken lichtjes gekookt in water en azijn. Daarna worden er enkel typische kruiden aan de artisjokken toegevoegd. De artisjokken worden bewaard in een mengsel van olijfolie en zonnebloemolie. Zo blijft de unieke smaak van de artisjok gegarandeerd.

Carciofi alla Cafona van Agnoni worden gebruikt als aperitiefhapje, bij salades, visgerechten. Ook als topping voor pizza.

Inhoud: 210gr

Aantal
SKU: 3 Categorie:

Delen:

Merk

Agnoni

Agnoni is gevestigd ten zuiden van Rome, tussen de bergen en de zee. De Agnoni familie werkt al enkele generaties met respect voor de aarde en de natuur. Het resultaat zijn overheerlijke cremes en groenten in olijfolie van hoge kwaliteit. Vol van smaak, de smaak van weleer.
Gewicht410 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Carciofi alla Cafona”

X