Pandoro - La Perla di Torino

14.1017.80

Pandoro is een typisch Italiaans kerstbrood. Overheerlijk bij het kerstontbijt. Maar je kan pandoro ook als dessert eten,

La Perla di Torino maakt deze overheerlijke pandoro volgens een authentiek recept. Zonder geconfijt fruit.

Als je de verpakking opent, ruik je de intense aroma’s van vanille en boter.

Bij deze pandoro van La Perla di Torino wordt een zakje poedersuiker “zucchero a vela” meegeleverd. Het is de bedoeling dat het poedersuiker zich verspreidt over het kerstgebak. Je schudt het poedersuiker uit in de plastiek zak waarin de pandoro zit. Zak dichtknopen, goed schudden en een heel dun laagje poedersuiker bedekt de cake.

Gewicht : 750gr.

 

 

Toon meer

Over La Perla di Torino

In 1992 begint het verhaal van La Perla di Torino. Sergio Arzilli werkte als patissier maar door zijn uitzonderlijke liefde voor cacao startte hij het chocolade-atelier "La Perla di Torino". Zijn chocoladetruffels kregen al meteen de goedkeuring van vele chocolademinnaars in Turijn. Vandaag heeft La Perla di Torino klanten over de hele wereld. Het succes van La Perla di Torino is te danken aan de kwaliteitsingrediënten, de zoektocht naar de lekkerste recepten, de aandacht voor details en het continu streven naar innovatie.

Specificaties

Regio Piemonte

Over italiaanse zoetigheden

Het Italiaanse woord voor zoetigheden of dessert is "dolci". Dolci is het meervoud van het woord 'dolce' en dolce betekent zoet. En Italianen zijn dol op zoetigheden. Elke Italiaanse regio heeft zijn zoete "lekkernijen".  Het aanbod van dolci is breed maar vooral overheerlijk. Van luchtige cakes, knapperige biscotti, chocolade tot verfrissende granite en gelato in duizend en een smaken…

Contact