italiaanse risotto - recept - Regina Paola - Girino - Piemonte - Vercelli

Risotto

Ingrediënten - voor 3 personen

  • 250 gr risotto mix van Girino
  • een glas witte wijn of bouillon
  • 800 ml water
  • een nootje boter
  • een eetlepel olio Metallica - Olio Calvi
  • peper en zout

Bereidingswijze

Warm in een hoge pan een eetlepel olijfolie op.

Voeg de risottomix van Girino toe, bak ongeveer 1 minuut op een laag vuur en blijf ondertussen roeren. Voeg vervolgens een glas witte wijn of bouillon toe en blijf roeren in het mengsel tot het vocht is verdampt. Giet beetje bij beetje 800ml heet gezouten water in het risottomengsel.

Laat het gerecht 16 minuten op een laag vuur staan en roer af en toe.

Kruid naar eigen smaak met een beetje zout of peper. Smelt ten slotte nog nootje boter over de risotto en dien warm op.

 

risotto-eekhoorntjesbrood-funghi porcini-girino-vercelli Risotto met eekhoorntjesbrood

Nu bestellen

italiaanse risotto-groenten-verdure-girino-vercelli-regina-paola Risotto met groenten

Nu bestellen

Truffelrisotto

Nu bestellen

Metallica 750ml

Nu bestellen

Contact