Frantoio di Sant'Agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant ‘Agata d’Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant’ Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.

  • Basilicumolie Frantoio di Sant'Agata

    5.40
  • battuta-limone

    Battuto di olive "Taggiasca" con limone Frantoio di Sant'Agata

    5.90
  • battuto pomodori

    Battuto di olive "Taggiasca" e pomodori essiccati Frantoio di Sant'Agata

    5.40
  • crema peperoni

    Crema di Peperoni Frantoio di Sant'Agata

    4.50
  • pate-olive-verdi-sant-agata

    Groene olijventapenade Frantoio di Sant'Agata

    4.15
  • Kapperappeltjes Frantoio di Sant'Agata

    3.65
  • Kappertjes op wijnazijn Frantoio di Sant'Agata

    3.75
  • Olijfolie met pepertjes Frantoio di Sant'Agata

    5.40

Over frantoio di sant'agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant 'Agata d'Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant' Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.