Bio tomatenpassata - Antica Enotria

5.50

La passata di pomodoro of tomatenpassata met bio-label van Antica Enotria uit Puglia mag niet ontbreken in je keuken.

Deze passata is een tomatensaus van verse, rijpe biologische tomaten.

Tijdens de zomermaanden oogst Antica Entoria de tomaten. Na de pluk worden de tomaten met de hand gewassen. De tomaten worden binnen enkele uren gepureerd. Enkel op deze manier behoudt de passata van Antica Enotria de echte smaak van de tomaat. Met een fluwelen textuur en een romige smaak.

La passata di pomodoro of tomatenpassata is één van de meest populaire en gewaardeerde ingrediënten in de Italiaanse keuken. Je gebruikt deze Italiaanse tomatensaus bij de bereiding van soep, sauzen en pizza.

Bio-label.

Inhoud : 720 ml

 

Toon meer

Over Antica Enotria

Specificaties

Regio Puglia

Inhoud 720 ml

Over italiaanse sauzen

Pasta of lasagna: allen verdienen een heerlijke Italiaanse saus op basis van tomaten.

Contact