Tapenade van Taggiasche olijven - Frantoio di Sant'Agata

4.65

De olijventapenade van Taggiasche olijven of  pate di olive “Taggiasca” van Frantoio di Sant’Agata uit Ligurië is overheerlijk bij het aperitief.

Frantoio di Sant’Agata gebruikt voor de bereiding de typische Taggiasche olijven van een superieure kwaliteit. Er is ook een beetje balsamicoazijn toegevoegd. Dit geeft deze tapenade een verrassende smaak.

Smeer deze olijventapenade op een toastje en stukje brood en sta versteld van de smaak. Deze pate di olive “Taggiasca” past ook perfect bij mozzarella of geitenkaas.

 

Toon meer

Over Frantoio di Sant'Agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant 'Agata d'Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant' Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.

Specificaties

Regio Ligurië

Inhoud 90 gr

Over italiaanse antipasti

Regina Paola heeft een ruime keuze aan klassieke Italiaanse antipasti of lekkere Italiaanse aperitiefhapjes. Crème en tapenade, olijven, groenten in olijfolie, aperitiefkoekjes, ...

Contact