Saus met eekhoorntjesbrood

4.50

Het geheim van de saus met eekhoorntjesbrood of Sugo ai Funghi Porcini van Fonterosa is het gebruik van echte traditionele Italiaanse ingrediënten.

Verse tomaten waarbij eekhoorntjesbrood wordt toegevoegd. Samen met peterselie, witte wijn, knoflook, ui en extra vergine olijfolie.

Deze saus van eekhoorntjesbrood van Fonterosa wordt gebruikt om de pasta te aromatiseren.

Inhoud: 190 gr

Aantal
SKU: 48 Categorie:

Delen:

Merk

Fonterosa

Fonterosa is gelegen in de heuvels van La Morra, in het hartje van de Langhe streek (Piemonte). Dit familiebedrijf selecteert groenten en fruit van de hoogste kwaliteit om te verwerken in glazen potten. Fonterosa brengt de specialiteiten van de Langhe op je tafel.
Gewicht415 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Saus met eekhoorntjesbrood”

X