Saus met Taggiasche olijven

4.20

Het geheim van de saus met Taggiasche olijven of Sugo alle olive Taggiasche van Olio Calvi is het gebruik van echte Italiaanse ingrediënten.

Ui, selderij en wortelen worden roergebakken. Dan samengevoegd met Italiaanse tomaten. Alles verrijkt met kappertjes, basilicum, een uitstekende extra vergine olijfolie en overheerlijke Taggiasche olijven uit Ligurië.

Sugo alle Olive Taggiasche van Olio Calvi wordt in de eerste plaats gebruikt om de pasta te aromatiseren, maar kan ook perfect gebruikt worden als topping voor pizza’s.

Inhoud: 180 gr

Aantal
Categorie:

Delen:

Merk

Olio Calvi

De olijfperserij Calvi werd in 1921 opgericht door Giuseppe Calvi. De 2 broers Gianni en Luca Calvi beheren vandaag dit authentiek bedrijf in de buurt van Imperia, in Ligurië. De jaarlijkse productie is ongeveer 150.000 flessen Italiaanse extra vergine olijfolie. Verder hebben zij een ruim assortiment pesto, sauzen, olijven, ciappe,...
Gewicht400 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Saus met Taggiasche olijven”

X