0 comments
Delen:

Gevulde panettoncini

BENODIGDE INGREDIËNTEN

voor 4 personen:

  • 4 x 100gr panettoncini
  • 0.5l melk
  • 150gr suiker
  • vanille-aroma
  • 30gr aardappelzetmeel

BEREIDING

Verwarm de melk zonder te koken. Meng het suiker en het aardappelzetmeel in een kom. Voeg langzaam de melk toe. En daarna het vanille-aroma. Roer zodat de massa niet klontert.

Plaats de kom op een zacht vuurtje en meng de creme tot een gladde massa. Laat de creme afkoelen. Bedek met plastiekfolie en plaats in de ijskast tot gebruik.

Snij het hoedje van het gebakje. Hol de panettoncino een beetje uit. Vul met de creme. Plaats daarna het hoedje terug op de panettoncino. Werk af met rood fruit. Bestrooi met poedersuiker.

recept: www.valentinaslife.com

INGREDIËNT TIP

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X