Vermicelli

4.40

Vermicelli is één van de oudste pastavorm uit de Italiaanse keuken.
Net iets dikker dan spaghetti. Vermicelli van Pastificio dei Campi heeft een diameter van 2,1 mm.

Pastificio dei Campi produceert deze pasta met de beste tarwe en artisanale technieken. Vermicelli wordt door bronzen mallen geperst, waardoor de saus beter blijft kleven. De pasta wordt ook een lange tijd gedroogd.

Kooktijd: 10 min

Inhoud: 500 gr

Aantal
SKU: 138 Categorie:

Delen:

Merk

Pastificio dei Campi

Pastificio dei Campi is gevestigd in de bekende pasta-stad "Gragnano", gelegen in de buurt van Napels. Dit bedrijf wordt geleid door een jong team, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Bij Pastificio dei Campi in Gragnano wordt met de beste tarwe gewerkt en de bereidingen van de pasta gebeuren met artisanale technieken. Dat zal je zeker smaken als je de pasta van Pastificio dei Campi proeft.
Gewicht600 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Vermicelli”

X