Fusilli lunghi col buco

4.80

Fusilli lunghi col buco di Gragnano is een fascinerende pastavorm van Pastificio dei Campi.

Fusilli lunghi col buco dankt haar naam aan de oude productiemethode: het oprollen van de spaghetti rond een soort breinaald. Pastificio dei Campi produceert deze pasta met de beste tarwe en artisanale technieken. Fusilli lunghi col buco wordt door bronzen mallen geperst, waardoor de saus beter blijft kleven. De pasta wordt ook een lange tijd gedroogd.

Deze pasta past perfect met tomaat of groenten, samen met Parmezaanse kaas.

Kooktijd: 8 min

Inhoud: 500 gr

Aantal
SKU: 130 Categorie:

Delen:

Merk

Pastificio dei Campi

Pastificio dei Campi is gevestigd in de bekende pasta-stad "Gragnano", gelegen in de buurt van Napels. Dit bedrijf wordt geleid door een jong team, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Bij Pastificio dei Campi in Gragnano wordt met de beste tarwe gewerkt en de bereidingen van de pasta gebeuren met artisanale technieken. Dat zal je zeker smaken als je de pasta van Pastificio dei Campi proeft.
Gewicht600 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Fusilli lunghi col buco”

X