Pinzimolio

7.2014.10

Voor Pinzimolio van Olio Calvi worden de olijven in het eerste deel van de oogst bij gedeeltelijke rijping geperst. Het type van olijven en het tijdstip van de oogst geven de delicate fruitige smaak en frisse parfum aan deze olijfolie.

Pinzimolio is een mosto naturale. Dit betekent ongefilterd. Na de persing en een periode van natuurlijke decantatie wordt de olijfolie gebotteld.
Dit maakt Pinzimolio de ideale olijfolie voor seizoensgroenten. In de zomer past het perfect bij radijsjes, tomaten, salade, paprika, boontjes,… In de winter geeft het extra smaak bij artisjokken, venkel, kool, prei,…

Pinzimolio van Olio Calvi mag enkel koud gebruikt worden.
Bij elke fles is een handige kurk-stop met doseertuitje bijgevoegd.

Inhoud: 250ml / 500ml/ 750ml

Wissen
Aantal
SKU: 108 Categorie:

Delen:

Merk

Olio Calvi

De olijfperserij Calvi werd in 1921 opgericht door Giuseppe Calvi. De 2 broers Gianni en Luca Calvi beheren vandaag dit authentiek bedrijf in de buurt van Imperia, in Ligurië. De jaarlijkse productie is ongeveer 150.000 flessen Italiaanse extra vergine olijfolie. Verder hebben zij een ruim assortiment pesto, sauzen, olijven, ciappe,...
Gewicht600 g
Inhoud

250ml, 500ml, 750ml

Regio

Ligurië

Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Pinzimolio”

X