La Perla di Torino

In 1992 begint het verhaal van La Perla di Torino. Sergio Arzilli werkte als patissier maar door zijn uitzonderlijke liefde voor cacao startte hij het chocolade-atelier “La Perla di Torino”. Zijn chocoladetruffels kregen al meteen de goedkeuring van vele chocolademinnaars in Turijn. Vandaag heeft La Perla di Torino klanten over de hele wereld.
Het succes van La Perla di Torino is te danken aan de kwaliteitsingrediënten, de zoektocht naar de lekkerste recepten, de aandacht voor details en het continu streven naar innovatie.

  • italiaanse zoetigheden - salted-caramel-cookie - perla di torino

    Salted Caramel Cookie - La Perla di Torino

    4.25
  • italiaanse zoetigheden - tiramisu truffel - chocolade - perla di torino

    Tiramisu-truffels - La Perla di Torino

    4.25
  • italiaanse zoetigheden-colomba-pasen-perla di torino

    Colomba Tradizionale - La Perla di Torino

    10.9514.70
  • italiaanse zoetigheden-colomba -pasen

    Colomba sinaasappel en chocolade - La Perla di Torino

    13.9519.60
  • italiaanse colomba pandorata - la perla di torino - pasen - pasqua

    Colomba La Pandorata - La Perla di Torino

    13.9519.60
  • Colomba La Perla Pistacchio - La Perla di Torino

    18.6525.90

Over la perla di torino