9.5 Cold Wine Colors

12.10

9.5 (Nine Dot Five) Cold Wine Colors wordt geproduceerd door Astoria.

Dankzij een unieke productiemethode door koude fermentatie met exclusief ontwikkelde gist wordt de onweerstaanbaar lekkere smaak van deze schuimwijn verkregen.
Door de druiven uit de Treviso-regio te plukken vlak voordat ze hun volle rijpheid hebben bereikt, bevatten ze minder suikers. Hierdoor ontstaat er bij fermentatie een lager alcoholgehalte van 9.5%.

Deze frisse vino spumante met een elegante mousse wordt gekenmerkt door een delicate geur. Zeer eigen karakter door de synergie van de gebruikte druivenrassen en de gistaroma’s. Een harmonieus droge afdronk.

9.5 Cold Wine Colors van Astoria smaakt het best ijskoud op een temperatuur van 2 tot 4 graden Celsius in een wijnkoeler met veel ijs.

Inhoud: 750 ml

Aantal
SKU: 11 Categorie:

Delen:

Merk

Astoria

Astoria is in 1987 opgericht. De broers Paolo en Giorgio Polegato zijn de huidige eigenaars. Astoria heeft ruim 40 hectare wijngaarden gelegen in Veneto, één van de mooiste wijngebieden van Italië. Astoria verbindt haar naam aan het product bij uitstek van de Veneto wijntraditie: prosecco. Met deze prosecco heeft Astoria reeds veel onderscheidingen gewonnen. Maar Astoria is niet alleen prosecco. Het produceert ook bijzonder lekkere wijnen. Achter al deze wijnen steekt een deskundig team van professionele medewerkers.
Gewicht1530 g
Beoordelingen
 • 0
  0 ratings
 • 1 Star
  0%
  2 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  5 Stars
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “9.5 Cold Wine Colors”

X