Balsamico azijn 3 jaar

16.95

Deze Aceto Balsamico di Modena IGP of balsamico azijn wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd bij Acetaia Paltrinieri.
Ingrediënten zijn Trebbianodruiven en wijnazijn. Traditioneel worden de geperste druiven boven een zacht vuur opgewarmd. De wijnazijn wordt toegevoegd en opgeslagen in houten vaten, die onderling verschillen in grootte. Op deze manier wordt het bijzondere aroma en smaak van balsamico azijn verkregen.

Deze balsamico azijn van hoge kwaliteit is 3 jaar gerijpt. Het is eerder stroperig en kan niet alleen bij pittige, maar ook bij zoete gerechten gebruikt worden.

Ook perfect bij verse, gekookte of gegrilde groenten, mozzarella, salades, vis of vlees. Het geeft ook smaak aan soepen en sauzen.

Inhoud: 250 ml

Aantal
SKU: 114 Categorie:

Delen:

Merk

Paltrinieri

Acetaia Paltinieri is opgericht in 1845 in de buurt van Modena. Generatie op generatie is een schat van ervaring doorgegeven voor de productie van kwalitatieve balsamico azijn. Vandaag maakt Guido Paltinieri nog steeds balsamico azijn van de Trebbiano en Lambruscodruiven van de wijnranken van het domein. Op de authentieke manier in een duizendtal vaten.
Gewicht550 g
Beoordelingen
 • 0
  0 ratings
 • 1 Star
  0%
  2 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  5 Stars
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Balsamico azijn 3 jaar”

X