Taggiasche olijven in olijfolie

4.105.80

De Taggiasche olijven uit Ligurië zijn wereldberoemd. Niet alleen worden deze olijven geperst tot gerenommeerde olijfolie.

Frantoio di Sant’Agata heeft de olijven ontpit en bewaard in een superieure olijfolie. Deze “Olive Taggiasche” zijn klein en vrij donker van kleur. Ze hebben een lichte en aangename nasmaak.

Ideaal als aperitiefhapje, om de pizza te versieren, bij salades of vegetarische gerechten. Ze geven een volle smaak aan tomatensaus.

Inhoud: 180 gr

Wissen
Aantal
SKU: 61 Categorie:

Delen:

Merk

Frantoio di Sant'Agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant 'Agata d'Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant' Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.
Gewicht330 g
Inhoud

90gr, 180gr

Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    5 Stars
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Taggiasche olijven in olijfolie”

X