Tapenade van Taggiasche olijven

4.00

Aantal
Artikelnummer: 482 Categorie:

Delen:

De olijventapenade van Taggiasche olijven of  pate di olive “Taggiasca” van Frantoio di Sant’Agata uit Ligurië is overheerlijk bij het aperitief.

Frantoio di Sant’Agata gebruikt voor de bereiding de typische Taggiasche olijven van een superieure kwaliteit. Er is ook een beetje balsamicoazijn aan toegevoegd. Dit geeft deze tapenade een verrassende smaak.

Smeer wat van deze olijventapenade op een toastje en stukje brood en sta versteld van de smaak. Deze pate di olive “Taggiasca” smaakt heel lekker bij mozzarella of geitenkaas.

Gewicht : 90 gr

Merk

Frantoio di Sant'Agata

De olijfperserij of frantoio is gelegen in het dorpje Sant 'Agata d'Oneglia, in het heuvels van Imperia, met uitzicht op de Ligurische kust. Reeds 190 jaar maakt deze familie typische regionale producten met de zeer aromatische Taggiasche olijven. Het succes van Frantoio di Sant' Agata ligt in het feit dat de producten niet in massa geproduceerd worden. Hun hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door liefhebbers van de Mediterrane keuken.
Gewicht 200 g
Beoordelingen
  • 0
    0 ratings
  • 5 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    2 Stars
    0%
    1 Star
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Tapenade van Taggiasche olijven”